Hem creat un hort!!

Per fi tots els elements s’han conjugat positivament i des del 26 d’abril va néixer l’hort “Arenas-Esquima”. Es va iniciar com una prova pilot per tal de provar si podríem aconseguir fer realitat allò que tant desitjàvem: veure el producte que la natura ofereix a canvi de feina, cura, mimo, esforç, constància i dedicació. I siii!!, vam comprovar com allò que en principi no es veia, es convertia en : carabassons, cogombres, pebrots, tomàquets, síndries, mongetes, albergínies.
Al principi anàvem a la tarda i era molt bonica la imatge del rec sobre les plantetes, semblava un diamant a contrallum. Aquí teniu un dels testimonis dels usuaris del club social .

                                  

 

 

“Sensaciones :
El huerto me sienta bien y cada día estoy más contenta de ir. Siempre vamos a las 9.30 de la mañana y a las 12.30 volvemos. Hoy he hecho cosas pero con el calor que hacía me he mareado un poco. Pero bien. Hemos comido una sandía del huerto y estaba muy buena y muy fresca. En el huerto me siento libre como un pájaro que puede estar suelto y volar. Porqué cuando estoy en casa estoy encerrada como un pájaro enjaulado que no puede salir”.

 

Soraya .

Deixa un comentari