ACTUALITAT

ACTUALITAT

EL ÚLTIMS ESDEVENIMENTS


Resultats sorteig especial d’Esquima 2021

Lot nº1 1441 Lot nº2 1365 Lot nº3 1566 Lot nº4 1462 Lot nº5 1468 Lot nº6 1450 Lot nº7 1475 Lot nº8 1092 Moltes gràcies per col·laborar!!

Resultat del sorteig del pernil del 17.10.2021

El número guanyador del sorteig: 117

Celebració de la 25ena Diada de salut mental

En aquesta Jornada els cors de tots els participants del club social, estaven plens d’il·lusió, a causa del caràcter tan especial i emblemàtic que té per nosaltres aquest dia. Preparem junts activitats per compartir amb la gent i que alhora ens fa sentir capaços i integrats a la societat. La Diada de salut mental té com a objectiu la interacció de les persones amb patiment mental i el teixit social del Masnou i rodalies, és a dir amb tot aquell que s’acosta. Cada any millorem en aquest sentit, però enguany ha estat d’allò més enriquidora i positiva. Donem les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest gaudi: persones de forma individual amb les seves donacions i participació, els comerços solidaris del poble del Masnou, entitats socials amb les quals hem interactuat, les persones o estaments que ens han ajudat a la difusió de l’acte i a les famílies compromeses amb el benestar dels seus familiars afectats. Gràcies a tots que heu fet possible aquest dia aportant el vostre granet de solidaritat.

Vacances d’estiu del club social Esquima

El club social Esquima romandrà tancat del 1 d’agost fins al 31 del mateix, bon estiu a tothom!!

Revetlla Sant Joan

Totes les celebracions que fem al club son molt ben considerades per tots els participants però la d’aquest any, va ser especial. Teníem moltes ganes de passar-ho be acumulades des del març del 2020 i vam fluir. Professionals i participants respectant les mesures de seguretat però hem ballat, hem rigut, hem gaudit i menjat coca.

TOTS EL ESDEVENIMENTS