Valoració Diada Salut mental 2019

Des de l’entitat Esquima volem transmetre la nostra joia pel nivell de participació de la població del Masnou i rodalies al nostre acte de sensibilització. Va ser una jornada molt especial i esperada per totes les persones que conformem Esquima. Participants del club social que van treballar de valent en el seu desenvolupament ( des de planificar, assumir tasques, muntar, actuar i recollir) les professionals, les famílies, entitats del poble, comerços que van contribuir amb la seva solidaritat, sense tots ells no s’hagués pogut portar a terme. Volem donar les gràcies als nouvinguts d’aquest any: Lleureka, Anxoveta i l’espectacular Kike Barbero, cantant de Malvecino, que va amenitzar l’estoneta del vermut solidari amb la seva veu que ens posava els pels de punta.
vam variar una de les activitats emblemàtiques que portem fent des de fa 19 anys, l’enlairada de globus, solidaritzant-nos amb la cura del planeta i vam crear un arbre (fet a mà) per penjar els nostres desitjos des de la connexió més absoluta amb nosaltres mateixos.

Moltes gràcies a tots i totes per participar!!!