23ª Diada de Salut Mental

Convidem a tot el poble del Masnou i rodalies a participar amb nosaltres el diumenge 20 d’octubre en una Jornada lúdica en la que participen diverses entitats del municipi. És un dia molt especial per nosaltres els usuaris /participants del club social, hem treballat de valent perquè tothom gaudeixi d’estar amb nosaltres. En aquest acte el que desitgem és mostrar què fem, qui som i compartir un temps i un espai amb la comunitat.

Cal comunicar a la població que tot i que al programa diu que a les 13’15 actuarà el grup “Old Cats”, malauradament no ha estat possible. En el seu lloc i de forma solidària tindrem el plaer de comptar amb Kike Barbero, cantant de Malvecino (entre d’altres grup en els que participa) i la seva música que amenitzarà el tradicional “Vermut solidari”.

No us ho perdeu!!
Us esperem