Participació a la VII Fira d’entitats del Masnou

El dia 6 d’octubre hem participat a la VII Fira d’entitats del Masnou. Hem compartit durant tot el matí un temps de germanor en companyonia de diverses entitats. Hem pogut aportar el nostre granet de sorra per la sensibilització i inclusió de les persones amb patiment mental al teixit social del poble. l’activitat que hem portat a terme ha estat la informació envers el que es fa al club social i l’escenificació d’una coreografia per part dels participants del club social: El Thriller del Michael Jackson. ha estat la primera vegada d’una activitat d’aquesta mena i la veritat va ser un goig i una satisfacció veure com van ser capaços de realitzar-la després de tot un any d’assaig a càrrec de la Gemma Vidal i la supervisió de la coordinadora.
El matí va acabar amb un dinar de germanor.

dav