Festa Familiar Solidària del Masnou

Benvolguts amics;

Us informem que el proper diumenge d’abril a partir de les 10 del matí, el Club Social Esquima serà present a la fira solidària d’entitats que tindrà lloc a la Plaça dels Països Catalans ( El Masnou).
Esquima posarà una parada mostrant els productes fets pels propis nois i noies als tallers d’artesania amb la supervisió de les educadores : sabons artesans, collarets, arracades i molt més….tot fet a mà!

No faltarà el tradicional vermut solidari per acompanyar l’estona i fer gana per l’hora de dinar.
L’objectiu d’aquesta festivitat és donar a conèixer el Club Social Esquima i tot el que hi fem, treballant conjuntament amb molt d’esforç i entrega. També es pretén sensibilitzar a la societat sobre el patiment mental i el seu estigma, estant presents a la comunitat i compartint un dia de festa.
Esquima és una entitat que treballa per la rehabilitació de les persones amb trastorn mental. Des del club social fa un any que hem engegat un hort social en el que el principal objectiu és “millorar la salut física y mental dels participants”. En aquest context no hi han barreres, ni estigmes, tothom pot fer les tasques que impliquen tirar endavant un hort, sempre recolzats per un professional que està al seu costat.
Aprofitem per compartir amb tots vosaltres l’exposició de productes directes de l’hort, completament ecològics, que trobareu a la parada d’Esquima. Agraïm la col·laboració dels assistents perquè els diners recollits s’inverteixen en seguir tenint l’entitat oberta i a ple rendiment.
També cal dir que estem oberts per si al públic hi han persones que vulguin fer voluntariat a l’hort “Arenas-Esquima” els dimarts i dijous matins.
Us hi esperem a tots i totes en aquest dia festiu com a acte d’apropament a la comunitat per tal de sentir-nos part d’ella.
Us avancem que el 23 d’abril serem de nou a la comunitat amb la nostra parada de roses naturals, fetes a mà en forma d’arracades, penjolls i agulles. Serem davant de les Finques Prats ! us hi esperem !
Una forta abraçada!
Club Social Esquima!

dav

Deixa un comentari