ASSOCIACIÓ

ASSOCIACIO

L’Entitat Esquima és una associació que es va fundar el 20 de setembre  de 1996 per donar suport, orientació i informació a les famílies que es trobaven desprotegides per la manca de recursos existents en aquell moment històric.  Des de l’entitat s’ofereixen programes  com el SAF, servei d’informació. El programa GAM, grup d’ajuda mútua per familiars i cuidadors. El club social amb activitats de rehabilitació i en tots  aquest programes l’eix transversal és la sensibilització cap a la població, per tal de canviar la visió que aquesta té de les persones afectades de problemàtiques associades a la salut mental.

L’associació la conformen, membres de la junta directiva, socis, usuaris, i tot aquell que vulgui ser sensible a aquest problemàtica.

Estem associats a la Federació SMCatalunya i a la confederació SM Espanya.  Amb nosaltres col·laboren  la Generalitat de Catalunya, diferents ajuntaments, Masnou, Alella, Teià, a banda d’entitats com la Caixa i establiments del poble i voltants que fan possible la nostra existència.