CLUB SOCIAL

CLUB SOCIAL

El club social és un programa que sorgeix de l’associació Esquima i que va dirigit a persones que pateixen algun problema relacionat amb el patiment mental.  Què ofereix?  Ofereix acompanyament en el procés recuperador de cada persona, per tal d’aconseguir millorar les seves capacitats. Ofereix un espai on ens reunim i compartim; sentiments, emocions, patiments, rialles, bons moments, companyonia, impulsant així processos importants per les persones, com son recuperar la confiança en un mateix, sentir la necessitat de tenir iniciativa, iniciar-se i mantenir-se en el desenvolupament de capacitats de relació, funcionals i socials.

Com ho fem? Doncs mitjançant tallers escollits entre tots, amb sortides de cap de setmana on es treballa la interacció amb el medi obert i dos viatges a l’any on junts fem convivència en llocs idíl·lics i que ens transmeten calma, felicitat, cultura i bons àpats!!!

També és un espai que potencia el sentit de pertinença i que contribueix a deixar de sentir-se en  soledat, aquesta que persegueix al trastorn, hi ha més gent com tu, no vols provar? Si vols més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Tallers al club social


Per cada dia de la setmana tenim dos tallers diferents, proposat i/o escollits pels usuaris. Cadascun te objectius que tenen a veure amb la recuperació o estimulació de capacitats. A banda es treballa la adquisició de responsabilitat, compromís, bons hàbits de relació...  

Aquesta és una mostra de la primera obra de teatre escenificada a la comunitat “La llave de la felicidad 2015”

Allà on anem fem una sessio de chi-kung que ens ajuda a canviar la nostra energia I a trobar la calma I benestar.

Objectes creats als tallers de la Mila d’habilitats manuals.

Una sessió del taller d’habilitats manuals.

ÚLTIMS TALLERS


Diada de Sant Jordi 2018

El dia 23 d’Abril de 2018 vàrem celebrar la diada de la rosa i el llibre els participants d’Esquima i les educadores. Vàrem posar una parada pel passeig Prat de la Riba del Masnou en la qual vam vendre llibres de segona mà , objectes fets a Esquima i vam vendre també roses naturals. Vam tenir un dia molt bo i la gent del Masnou va estar molt participativa amb Esquima i vam tenir molt bona venda. Es va vendre sabó que vam fer al club social i també vam vendre punts de llibre,roses i altres productes que vam fer a Esquima. Ramon Tormo .

0 comments

Taller d’artesania amb filferro

A l’inici de l’any 2018 a petició dels usuaris del club hem començat a una activitat de treballar amb filferro.

0 comments

Taller de cuina

Es treballen autonomia personal i activitats de la vida quotidiana. bunyols de bacallà empanadilles creps dolces Mandonguilles de sanfaina Treball en equip

0 comments