Taller de Percepció

Activem els processos psicològics bàsics, memòria, atenció, retentiva, imaginació…

A partir d’una imatge que prèviament hem triat cadascun de nosaltres, hem inventar un conte o historia fantàstica

Jaume C. Imatge: hàmster corrents amb boca plena

Era una vegada un hàmster anomenat el “hàmster Tragaldabas” que es va apuntar a una cursa que participaven tots els animals de la casa.

Per poder guanyar  es va dedicar a posar-se en forma, entrenant dur i fent una dieta molt, molt estricte , però com el seu propi nom deia, era un tragaldabas i fins i tot el mateix dia de la cursa, no se’n va poder estar de cruspir-se un bon àpat.

I mentre tots els altres animalons de la casa anaven lleugers pel circuit, el hàmster Tragaldabas, va fer tota la cursa amb l’estomac ven ple i de res no li serviren tots els esforços per l’entrenament ni el patiment, perquè en l’últim moment no va poder estar-se’n d’un bon àpat!

Fina. Imatge: ull verd que li cauen gotes.

Representa un ojo muy bonito que ve como la vida va pasando sin perder detalle ningun, ve el reflejo de una vida llena de plenitud y ve como hay algo que aprender y ver.

Alba. Imatge: una nena mirant l’horitzó

Erase una vez una niña que estaba aburrida del mar y mira al horizonte, cuando el sol va bajando, está mirando hacía el barco però nadie   la ve.

Está relajada y tranquila.

 

Ismael. Imatge: Dona en platja que estén la mà cap a un vaixell llunyà.

Una chica joven que está en una isla desierta, está muy sola, ve un barco a lo lejos, se tira al mar para ir a buscarlo, está anocheciendo, se ve la puesta de sol.

La chica está llamando al barco, ella se va acercando. el barco la ve y la recoge, la lleva a su casa.

Carmen. Imatge: peixet en peixera amb aleta de tauró cordada

Erase una vez, un pescado que vió en el mar a un tiburón pequeñito y lo pescó por la aleta y se la cortó. Y lo dejó vivir en el agua en su casa, tenía un pececito y se la colocó para que no se hundiera y le ayudó a estar a flote.

Imma. Imatge: Dona i lluna

La hija de la Luna.

Yo quiero explicar una historia por que me siento dentro de ella, antes estaba sola, con el sol y las estrellas, ella quiere correr y no puede porque lleva un vestido negro que le aprieta. Son dos hermanas gemelas, están enganchadas una a otra.

Imma. Imatge: Muntanya que és un troll

És un troll, que és molt maco i meravellós. Lluita amb persones que el volen atrapar amb una corda. Aquestes persones tenen  desconeixença i por, ja que és molt gran i té uns peus molt grossos.

El troll viu amagat en una cova, no té menjar ni aigua, llavors  es posa malalt i és mor. Els nens que no el tenien por i l’estimaven es posen molt tristos i la gent que li estima el porten amb una barca, el cremen i s’acomiaden.

Jaume A. Imatge: Dracs volant

Són dracs màgics que tenen un munt de poders màgics entre ells, la telepatia.

Busquen a la dragona reina, perquè és l’única que pot salvar el reialme de la destrucció dels clans secrets d’humans de la terra. Aquests plantegen matar a tots els dracs i destruir la terra, sense saber que els dracs màgics són els únics que estableixen l’estabilitat a la terra.

La dragona reina amb la seva telepatia pot fer canviar d’opinió als clans  malignes de la terra.

Els dracs no saben on està la dragona reina, està capturada en una cúpula recoberta d’un material antitelepatas.

A la terra, entre els humans, hi ha també clans de persones nobles i de cor net, que volen ajudar als dracs a trobar a la reina.

Els dracs es comuniquen amb els humans mitjançant la telepatia, d’aquesta manera es troben en un punt, es munten sobre ells i s’enlairen volant veloçment. Els humans bons els donen les indicacions per arribar a la cúpula que empresona a la dragona reina. En arribar, els dracs escupen foc a la cúpula i aconsegueixen fondre-la, però la dragona estava lligada amb cadenes de ceràmica impossible d’alliberar. En aquell moment apareix el creador de claus i intenta alliberar a la dragona, mentrestant es desenvolupava una lluita ferotge entre els dracs i els humans malvats, aquests tenen uns escuts ceràmics antiflamades, llavors entren en batalla els humans bons amb tira xines i aconsegueixen trencar els escuts i amb molt d’esforç van guanyant terreny. Va averi una massacre d’humans, finalment el creador de claus va obrir els cadenats de cada una de les quatre potes i aconseguir alliberar a la dragona.

En aquest moment els dracs, els humans i la dragona reina és concentren per salvar la terra. La dragona reina té que excitar l’atmosfera amb una combinació de màgia i megaflamada, però sola no pot, tots han de ser un…

I d’aquesta manera, ajuntant la fortalesa de tots els cors ho aconseguiren, la terra va quedar equilibrada i va regnar la pau.

Ramon. Imatge: Follets en muntanya, sota d’arbre

Los duendes cantan, los duendes bailan, los duendes ríen, los duendes sueñan. Sus sueños son efímeros momentos de esplendor. Las hadas les ayudan a reconocerse como miembros naturales del bosque. Los duendes también conocen a los hobits cuando han visitado la Tierra Media.

Los duendes se elevan y vuelan gracias a las pócimas de los Druidas que viven en  lo más alto de las montañas, entonces, los duendes son como halcones y suben por encima de las nubes más altas.

Solo temen a los dragones de dos colas, que los atacan y hacen su aparición en la época de lluvias.

El mago de Oz conoció a aun duende verde y le infundió valor para enfrentarse a los dragones de dos colas.

El duende es venerado por toda la comunidad y su lugar es el más elevado entre los habitantes del bosques e incluso los gigantes del lago Salobre lo respetan.

Deixa un comentari