Ràdio

Ràdio

Fa molt de temps que vam decidir establir alguna forma per poder fer arribar a més gent possible el nostre discurs envers l’estigma, tan important per nosaltres.  Recordo els primers anys de la nostra relació i ara veig en el temps com a evolucionat i consolidat, allò que va començar amb moltes pors. Va ser a instàncies de la nostra coordinadora que amb temps i temps va aconseguir que per fi ens atrevíssim a fer un tastet de ràdio i poguéssim valorar que no passava res i a sobre podíem dir la nostra. Premià és un mitjà com la ràdio. Tenim l’oportunitat de comptar amb la dedicació de Ràdio Premià de Mar al  dial 95.2 FM, que ens convida sovint a participar els divendres al programa “Tot d’una”. La porta la va obrir la nostra estimada Lola Busquets i des de llavors estem allà, participant i expandint el que és el club social Esquima.

Moltes gràcies Lola per aquesta oportunitat que esperem mes a mes, per nosaltres és un plaer.

Deixa un comentari