Sifu, Novartis i Esquima

Sifu, Novartis i Esquima

Aquest any ha estat la primera col·laboració amb la Fundació Grup Sifu. Una empresa de treball protegit i de formació per persones amb discapacitat, junt amb l’empresa Novartis. Es va realitzar un taller de musicoterapia liderat per la Meritxell, on vam treballar el ritme en el que ens hi ha sentim immersos en el dia a dia al món i com si ens aturem i ens disposem a sentir el ritme amb el que realment ens sentim bé i després valorar la diferencia.

Vam tenir l’oportunitat de explicar en rotllana quines coses havíem descobert, com ens havíem sentit i després triar una sola paraula o dibuix representatiu de tota la sessió.

Va estar una experiència molt enriquidora, primer per la mateixa experiència, per l’acompanyament dels diferents voluntaris de Novartis que es van apuntar a realitzar l’activitat amb alguns components del club social Esquima i per l’inici d’un vincle amb l’empresa SIFU.

Aportació del voluntariat

“Fa un temps que sento que he de fer alguna més pels altres, però no sabia ben bé de quina manera i sempre ho havia anat deixant per més endavant. El fet que s’organitzés un acte de voluntariat a l’empresa on treballo em va semblar l’oportunitat ideal per fer-ho. El resultat no pot haver estat més satisfactori, estic content d’haver aportat el meu petit granet de sorra i al mateix temps sento que aquesta experiència ha estat molt beneficiosa per mi.”

Josep M. Torné

Finalment tot va quedar amb una emoció d’alegria i de connexió i aquesta és la paraula final triada per cadascun dels participants.

Deixa un comentari