Diada de salut mental 2016

És una de les activitats a la comunitat que més ens omple l’ànima i també la psique doncs comporta un gran esforç per tots els components de l’entitat i del club social, usuaris, familiars, voluntaris, institucions i empreses amb les seves donacions.

Volen donar les gràcies a totes aquelles persones que dediquen part del seu temps, estimació, recursos, espais municipals, feina per nosaltres.

Aquest any passat va ser ple de novetats, vam canviar la ubicació de l’acte, però també hem de donar les gràcies al Casino del Masnou que tants anys ens a obert les seves portes per fer-ho al seu pati. També vam escorçar la Diada perquè la vam dividir en dos dies. Una pel mati amb les activitats de paradetes, la colla dels diables amb la seva entrada triomfal, ple de cops, chi-kung, enlairament de globus. L’altre tarde de teatre a ca n’Humet. Tot plegat va ser amb motiu del 20è aniversari de l’entitat.

Els usuaris van crear jocs per la mainada i tots van gaudir junts.

Chi-kung canvia l’energia i ens omple de plenitud el nostre món interior.

Mindfulness, per connectar amb el nostre sentir i  posar tota la atenció en projectar els nostres desitjos i deixar-los anar a l’univers amb l’enlairada de globus. És un acte molt emotiu que no deixa indiferent a ningú.

voluntaris

Moltes gràcies a tot@s!!