EL NOSTRE SENTIR AMB L’ OBRA DE TEATRE “LA ZAPATERIA DE LA ILUSIÓN”

A l’octubre de l’any passat i en commemoració dels 20 anys d’existència d’Esquima els usuaris del club social ens vam atrevir a escenificar la 2ª obra, davant el públic del Masnou. Aquesta vegada teníem textos més llargs i era bastant més complexa que la primera que vam fer. Les emocions que sorgien quan s’apropava el moment eren diverses però les que tenien més pes, era la inseguretat, les pors, dubtes… la nostra coordinadora i la tallerista Sònia, encarregada del taller d’arts escèniques ens encoratjaven i acompanyaven durant tot el procés.

Després de l’escenificació vam treballar que vam sentir els usuaris durant tot el procés d’assaig  memorització i representació.

Preguntes:

  • Amb quina emoció vas arribar al teatre?
  • Durant tot el procés?
  • Emoció final?

Yo no fui, pero me acordé de la obra de teatro y sabia que todo iba a salir bien porque yo vi los ensayos. Sentí tristeza.

Carmen Romero

Emoción al llegar al teatro. Tenía ganas de que la obra se hiciera y saliera bien, me sentí insegura, pero al ver mis compañeros me animé. Sentí  ganas de llorar. Al ver a mi familia sentí nervios pero me sentí contenta que vinieran. Las educadoras me animaron en todo momento y también me gusto ver a mis compañeros. Cuando ya se acabo la obra me sentí contenta y llena de alegría, la habíamos hecho y había salido bien. Sonia nos felicitó.

Fina

Vaig sentir-me contenta veient els meus companys perquè hi havia bastant gent. Alegre perquè va sortir bé i vaig gaudir molt.

Alba

Para mí fue muy emocionante, porque había mucha gente y estaba nerviosa. Pero muy contenta porque salió muy bien.

Imma

Nervioso. En el momento de la verdad cuando íbamos a actuar creía que me iba a dar algo, estuve muy nervioso. Después me sentí contento porque el público me aplaudió y eso me dio alegría.

Juan

Fui muy feliz por ver a mis compañeros actuando. Estaba nervioso pero a medida que lo fui viviendo me relaje y disfrute mucho.

Rafa

Al principi em sentia una mica espantat perquè tenia por que no em sortiria bé. Però després en veure que em sortia be, em vaig inundar d’un sentiment d’alegria.

Joan F.

L’ emoció a l’arribar al teatre va ser d’ alegria, al principi estava una mica nerviós, va començar a entrar gent i encara continuava una mica nerviós, va venir al meva mare , la meva germana i el meu cunyat. Després vàrem començar l’obra i estava molt concentrat. l’Obra va sortir molt be i el públic va aplaudir molt. Vam sortir tots molt emocionats i feliços i l’emoció final va ser de felicitat.

Ismael

Yo llegué nerviosa y a la vez feliz, pues llegaba el gran día. Cuando se desenvolvió la obra pasaron los nervios y se convirtió en una explosión de felicidad y emoción y lagrimas. Necesitando el abrazo de alguien como la Celeste, que me entendió. Y antes de actuar abrace a la Imma. Me sentí triste pues no vinieron mis hijos a verme.

Mº del Mar

Yo cuando llegué y vi tanta gente en la cola me impacto porque no esperaba tanta gente y luego entre a ese lugar tan cálido en el cual yo había hecho una obra de teatro. El ambiente era fabuloso, la sensación del público fascinante y cuando aparecieron los primeros actores todo se convirtió en un destello brillante de luz de colores, todo el proceso fue con sigilo y cuidadosamente cuidado, del principio al final y ese final lleno de aplausos hizo que todas mis sensaciones se desbordaran hacia ellos.

José López Porto

Molta inquietud pels meus amics d’Esquima perquè tot anés be i amb confiança de que tot aniria be.

Jaume

La trama de l’obra va ser una adaptació d’un conte que va crear la nostra voluntària Mila i que la nostra coordinadora va transformar en la “Zapateria de la ilusión”

 

Deixa un comentari