Celebració de la 25ena Diada de salut mental

En aquesta Jornada els cors de tots els participants del club social, estaven plens d’il·lusió, a causa del caràcter tan especial i emblemàtic que té per nosaltres aquest dia. Preparem junts activitats per compartir amb la gent i que alhora ens fa sentir capaços i integrats a la societat. La Diada de salut mental té com a objectiu la interacció de les persones amb patiment mental i el teixit social del Masnou i rodalies, és a dir amb tot aquell que s’acosta. Cada any millorem en aquest sentit, però enguany ha estat d’allò més enriquidora i positiva. Donem les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest gaudi: persones de forma individual amb les seves donacions i participació, els comerços solidaris del poble del Masnou, entitats socials amb les quals hem interactuat, les persones o estaments que ens han ajudat a la difusió de l’acte i a les famílies compromeses amb el benestar dels seus familiars afectats.

Gràcies a tots que heu fet possible aquest dia aportant el vostre granet de solidaritat.