Afectació de la nostra activitat per la prevenció del SARS-CoV-2 (coronavirus)

Amb aquest missatge us volem informar de les afectacions que les mesures per la contenció del SARS-CoV-2 (coronavirus) provocaran en les activitats i serveis del club social Esquima en els propers dies.

• Tancament del Club Esquima com a mesura de prevenció pel SARS-CoV-2
• L’equip de treballadores del club social de l’entitat Esquima associació de familiars de persones amb malaltia mental, aplicaran el teletreball a partir de dijous 19 de març.
• Això implica la suspensió de totes les activitats tècniques i reunions i espais de treball presencials amb l’equip. Pel que fa al seguiment i atenció d’usuaris es farà via telefònica de forma continuada i mantindrem informada a la xarxa de qualssevol informació en relació a les persones que atenem.
• Si necessiteu contactar amb nosaltres us podeu adreçar al correu electrònic esquima@esquima.org i als nostres telèfons de contacte 93 5404338 i al mòbil 618606191 en horari de 9 a 15 h. i de 16.30 a 19:00 hores.
Aprofitem per adreçar-vos a la pàgina web de la Federació Salut Mental Catalunya www.salutmental.org en la qual hi han diferents Consells i informacions que ens ajudin a mantenir la calma i treure el positiu d’aquesta situació en la que estem immersos.

• Comunicats i informacions de la Federació SMC i les administracions:
http://www.salutmental.org/informacions-sobre-el-coronavirus/

Una forta abraçada!!!!!
Club social Esquima