Diada Sant Jordi 2021

Des de l’inici de la pandèmia la incertesa forma part de les nostres vides. Estàvem esperant el dia de San Jordi per poder estar de nou amb la nostra paradeta a prop del caliu del teixit social del poble. De sobte ens assabentem que no podrà ser que aquest any no hi ha la presència de cap associació, només els comerciants de roses i llibres. Ens posem a pensar perquè aquest és un dia memorable per nosaltres. Ens agrada la realització de tot el taller previ de creació de roses i no ens ho volíem perdre. Per tant vam pensar una alternativa. Elaboraríem un seguit de roses per portar-les a la nostre estimada “Casa benèfica” per tal que cap persona gran es quedés sense i les vam portar. Va ser molt bonic tot i que ens hagués agradat poder veure la cara de les persones a les que anaven destinades. Esperem que el proper any la pandèmia ens ho permeti.